Edelstenen

Steentjes van Sas


Er zijn duizenden verschillende steensoorten op aarde. Met ieder unieke eigenschappen en vormen. Er is geen steen hetzelfde, in iedere kiezel schuilt een wonder van unieke eigenschappen. Edelsteen, half-edelsteen, kiezel of diamant, ze dragen de geologische ontwikkelingen van de aarde in zich mee. Het kind in mij noemt ze krachtstenen.

Het wonder van de stenen ligt besloten in het onderzoeken van het verhaal van de steen. Waar komt hij vandaan? Hoe ziet de steen eruit? Hoe voelt de steen? En vooral, wat komt de steen vertellen? Het ontstaansproces van de stenen staat voor mij symbool voor de groeiprocessen in onszelf. Kristalliserend in de diepte, transformerend in de bovenlagen.

Vanuit dit onderzoek is een selectie van stenen ontstaan die ik graag met aandacht doorgeef. Het Krachtstenenspel is er daar een van. Dat is echter niet de enige manier waarop ik de wijsheid van de stenen doorgeef... even een aantal inspirerende vormen op een rijtje;

Magie van Edelstenen
Wil jij graag een inspirerende basis voor het werken met edelstenen? Dan is de workshop Magie van Edelstenen een bijzonder cadeautje voor jezelf. In deze workshop van een dagdeel neem ik je mee in de wereld van de edelstenen en maak je een eerste diepe verbinding met de stenen. Deze workshop is heel geschikt om een op een te volgen, met z'n tweeën, met het gezin, met een intervisiegroep, met vriend(inn)en of andere gezelschappen. Het wordt ook vaak cadeau gedaan. Duur van deze workshop is 3 uur, inclusief koffie/thee en de gelegenheid om nog even te snuffelen tussen de stenen of om stenen aan te schaffen. Kosten per persoon 75,00 ex btw (90,75 incl. btw). Gezinnen en groepen afhankeijk van de samenstelling; kosten op aanvraag.

Edelsteensessie
Loop je ergens tegenaan en wil je graag een specifieke steen die hierop aansluit? Boek dan een 1 op 1 edelsteensessie op maat. We gaan dan samen onderzoeken welke steen op dit moment het beste bij jou past. Hierbij kijken we zowel naar het persoonlijke verhaal als naar de collectieve werking van de steen. Deze sessie is inclusief 1 steen. Indien je meer stenen mee wilt nemen, worden deze doorberekend. Kosten voor een edelsteensessie 75,00 ex btw (90,75 incl. btw). Duur van deze sessie varieert van 1 tot 1,5 uur.

Transformatiesessie
Je kent het wel... dat gevoel dat het tijd is om écht iets te veranderen. Je loopt steeds tegen hetzelfde aan terwijl je weet dat je het doet en toch... Iedere keer geef je je zelf weer op de kop en belooft plechtig het de volgende keer anders te doen. Hoe hardnekkig sommige patronen of overtuigingen zijn blijkt wel uit het feit dat ze zich steeds blijven herhalen. Ben je er klaar mee? Mooi! Tijd voor een transformatiesessie. De stenen helpen je op weg en zijn een mooie spiegel voor dat wat nu toch eens écht in het licht mag komen. Tijd voor verandering? Plan dan snel een persoonlijke sessie voor jou op maat. Kosten voor een transformatiesessie 75,00 ex btw (90,75 incl. btw). Duur van deze sessie varieert van 1 tot 1,5 uur.

Soulmatching
Het is een specialiteit gebleken... soulmatching. Ben je op zoek naar een decoratieve steen voor in huis of praktijkruimte? En dan graag een steen die matcht met jouw ziel en wat jij hier op aarde te doen hebt? In een kort gesprek stel ik je een aantal vragen en ga vervolgens op zoek naar een match. Zodra ik de steen in beeld heb, ontvang je een foto en een prijsopgave. Wanneer jij ook een JA voelt bij deze steen, volgt de bijzondere overdracht.

Energetische reiniging met kristallen
Heb je net een verbouwing achter de rug? Ga je verhuizen? Slapen jullie slecht? Is er veel onrust in huis? In samenwerking met onder andere de edelstenen en mineralen breng ik het huis weer in balans. Ik werk hierbij vanuit een diepe connectie met de aarde, haar kristallen lagen, de elementen en maak gebruik van mijn ervaringen vanuit de Spititual Healing. Specifieke vragen neem ik mee tijdens deze afstemming. Kosten van deze bijzondere ervaring is 150,00 ex btw (180,50 incl. btw) en een km vergoeding voor locaties buiten Soest. Duur van deze sessie is ongeveer 3 uur. 

Klanksessie met edelstenen
De ultieme ontspanning, een klanksessie met edelstenen. Hoe fijn om je mee te laten voeren op de ontspannende klanken van de prachtige klankschalen. De klanken werken niet alleen ontspannend, ze werken tevens als een glijbaan naar je onderbewuste. De combinatie van klank met edelstenen maakt dat je de subtiele trilling van de edelstenen makkelijker gewaar wordt. Een aanrader wanneer je jezelf nogal eens flink voorbij loopt ;-)
Duur van een sessie 1 tot 1,5 uur. Kosten 75,00 ex btw (90,75 incl. btw) Bij deze sessie ontvang je 1 steen. Wanneer je meerdere stenen wilt meenemen, worden deze doorberekend.

"Look deep into nature, and then you will understand everything better." 
- Albert Einstein -