Krachtsteen Coaching & Healing

Coachen met edelstenen vraagt je te vertragen en een rustpunt te creëren voor jezelf om thuis te komen. Hiermee ontstaat er ruimte om te ademen en te ontspannen. In die ontspanning ontmoeten we de stenen.

De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal, verrassend en puur. De werking van de stenen gaat direct naar de kern van dat wat is. Op dit niveau van verbinding raakt het de oerwijsheid die in jou besloten ligt. Misschien mag er iets geheeld worden, of mag er iets verduidelijkt worden. Misschien is alles wat je nu nodig hebt een diepe ontspanning. Misschien wil er iets in beweging komen vanuit jouw diepste zijn. We kijken en volgen dat wat zich aandient. Wat dat in de toekomst brengen mag, volgt als vanzelf.

Is dat coachen, therapie of healing? Ik hoef het niet te weten. Mooi is het wel.

Eén sessie kan al voldoende zijn. Soms is het fijn om meer sessies te volgen. Dat bekijken we samen. 

"The present moment is the only moment available to us, and it is the door to all moments."
- Thich Nhat Hanh -


Klanksessies


Het werken met klankschalen is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn praktijk. De hoorbare en voelbare trilling van klank werkt als een glijbaan naar een diepe ontspanning. Je zakt er heerlijk in weg of het schudt je systeem even lekker wakker. De resonantie van de schalen werkt door in alle lagen van je systeem en tot diep in je cellen. Het opent de waarneming en levert je als het ware voor de deur van de edelstenen af. De subtiele resonantie van de edelstenen is daardoor nog sterker waarneembaar. Een klanksessie omgeven door de edelstenen is een bijzondere ervaring. Ook zonder de edelstenen een heerlijke ervaring. Een waar cadeautje voor jezelf of om cadeau te doen.
 

...
Diep in jou
Schuilt een wijsheid
Het fluistert je naam
En wijst je de weg
Sta je even stil
Bij alles wat is
Verbind jij je
Met innerlijk weten
Ontmoet jij jezelf
De krachtsteen in jou
En loop je samen verder
...