Workshops en trainingen
De Magie van Edelstenen 1

Een eerste kennismaking met de diepe werking van edelstenen

Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en je open te stellen voor de wijsheid van de stenen. Intens, verwonderend en verrassend.

 


LEES MEER
De Magie van Edelstenen 2

De cursus

Het vervolg op de basisworkshop is een reeks van 10 avonden waarin iedere avond een andere steen in het licht staat. We onderzoeken de stenen op een diep niveau van verbinding. Een sjamanistische reis door het mineralenrijk in jezelf. Helend, verhelderend en verdiepend.


LEES MEERMama kom je spelen?

Een dag voor jezelf, om te ontdekken wat jou drijft.

Speels, met een knipoog naar het moederschap, en toch in de diepte. Met koffie, thee, koekjes en een fijne verwen lunch. In de ochtend ontspannen we met edelsteenmeditatie en in de middag spelen we het krachtstenenspel. We ronden de dag af met het samenstellen van je eigen krachtzakje. By the way... ook heel geschikt voor papa's :-)


LEES MEER


Workshops en trainingen voor professionals


De workshops en trainingen voor professionals zijn geschikt voor coaches, leerkrachten, psychologen en andere hulpverleners.
Ervaring op het gebied van coaching is hiervoor een vereiste.

Intuïtief coachen met het Krachtstenenspel
Tweedaagse training om te leren werken met het Krachtstenenspel.
Momenteel ook 1 op 1 of met z'n tweeën te volgen.
Investering voor de tweedaagse training 260,00 ex btw
Aanschaf Krachtstenenspel 95,00 ex btw
Uitgebreide informatie over het Krachtstenenspel vind je op de www.krachtstenenspel.nl

Magie van Edelstenen voor professionals
Een workshop waarin ik je meeneem in het ontstaan van edelstenen en hoe de stenen representatief zijn voor onze eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. We maken een eerste diepe verbinding met de stenen en de diepe aardelagen waar de stenen vandaan komen. We kijken met een holistische en open visie naar de werking van de stenen en onderzoeken hoe dit op coachende wijze in te zetten. Bij deze workshop ontvang je 1 steen. Wanneer je meerdere stenen wil meenemen, worden die doorberekend. Duur van deze workshop is 3 uur inclusief koffie/thee en gelegenheid om te snuffelen tussen de stenen en eventueel stenen aan te schaffen om zelf mee te oefenen.
Momenteel ook 1 op 1 of met z'n tweeën te volgen.
Investering voor 1 dagdeel 75,00 ex btw
Aanschaf meditatieset bestaande uit 10 verschillende stenen om te oefenen 34,00 ex btw (niet verplicht)

Terugkomdagen Krachtstenenspel
Een dag heerlijk baden in de stenen en leren van elkaar. In de ochtend neem ik je mee op een edelsteenreis met klank. In de middag speel je twee spelrondes, ieder op zijn eigen manier. Leuk om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Voorwaarde om deel te nemen; je hebt de tweedaagse training voor het Krachtstenenspel gevolgd. Koffie/thee/koekjes verzorg ik, lunch breng je zelf mee. Kosten voor deelname 75,00 ex btw p.p. minimaal twee deelnemers, max vier deelnemers.

Verdiepingsdagen Krachtstenenspel
- Een verdiepingsdag met het grote veld. Werken met dit veld vraagt om een systemische blik. We onderzoeken deze dag de mogelijkheden in zowel het grote als het kleine veld. Een bijzondere stamboom legging en een rondje door de elementen kan deze dag natuurlijk niet ontbreken. De stenen hebben deze dag een bijzondere rol. Hoe kun je de stenen inzetten als representant en wat lees en ervaar je wanneer je met het grote veld werkt? Ruimte om zelf te oefenen en van elkaar te leren. Voorwaarde om deel te nemen; je hebt een training Krachtstenenspel gevolgd. Koffie/thee/koekjes verzorg ik, lunch breng je zelf mee. Kosten voor deelname 125,00 ex btw. Aanschaf van het grote veld 125,00 ex btw (optioneel), aanschaf werkset van 12 edelstenen 42,00 ex btw (optioneel).

- Een verdiepingsdag met intuïtieve werkvormen. Werken met de edelstenen zonder vast te houden aan spelregels, kennis of theorie. Wat als er verder niks is, alleen maar die ene steen... wat kun je daar dan mee als coach? We gaan op onderzoek en proberen zoveel mogelijk intuïtieve werkvormen uit. Voorwaarde om deel te nemen; je hebt een training Krachtstenenspel gevolgd. Kosten voor deelname 125,00 ex btw. Koffie/thee/koekjes verzorg ik, lunch breng je zelf mee.